Möllegård
Nu börjar den lysa igen...
Maskrosor i massor


MÖLLEGÅRD en grön oas i Västra Halmstad

...liljekonvaljen
Nej i Nyrebäcken finns inga krokodiler...även om vattnet ser ut som...
...annars finns ju det en bro över.

MÖLLEGÅRD


En liten bit utanför Halmstad ligger en grön oas, belägen mellan Havet och Staden. Här finns ett otal vandringsstigar i en härlig miljö, med mycket lövträd och maskrosfyllda ängar, när det är den tiden. Fågellivet är rikt och floran likaså. Nyrebäcken rinner här  och ger området en exotisk prägel. Inte att förglömma är Riccardos Glasscafé.

Möllegård is a beautiful Nature Reserve about 7 kilometers from the City of Halmstad. Here can you find the small river Nyrebäcken. Here will you moustly find deciduous trees and fields full of Dandelion and even the beautiful flower: Pasqueflower. You cant forget Riccardos ICecream Café !

Naturen är oändlig. Vart du än i världen kommer, så finns det ett stycke av detta fantastiska element. Havet, Skogen, Ängarna, Fjällen, Sjöarna och allt annat underbart. Det räcker att du går ut, så ser du den. Även om du befinner dig i stan. Parkerna, floderna och rondellplanteringarna. Överallt finns den där du minst anar. Men njut av den och framför allt var rädd om den. Ty den är ju så sårbar. Med kameran försöker jag att ge min bild av Guds Gåva och betala tillbaka till det som givit det oss. Bilderna kommer framgent att publiceras på andra undermenyer, men här kommer framför allt att visas den underbara skatt vi har precis utanför dörren eller ett steg bort.