Nybro okt 2017

 

HALMSTAD HAMMERS

Halmstad Hammers är stadens hockeylag, som huserar i Div 1 södra. Klubben har en 50 årig historia och firar därför 50 år i år, som hockeylag. Turera har varit många under åren. Med spel i alla serier nästan. Från Division 4 upp till Allsvenskan. Men nu har man varit ett Div 1 lag ett tag.

Här rapporterar jag från lagets hemmamatcher - o jag nu är där - samt lägger ut bilder från matcherna.

 

Halmstad Hammers is the citys hockeyteam. The are now playing in Division 1. Under 50 years, they have been in all different leagues. From div 1 upp to the Allswedish league. Just this year the club i celebrate 50 years as club. IN this site will I report from the teams homegames. And also show pictures from the game.

 

 

 

MÅLVAKTER

33

Jacob Crespin

40

Adam Ohre

 

BACKAR

3

Ludvig Larsson

4

Johan Höglund

20

Alexander Wadlund

23

Robin Holm

37

Anton Avehag

41

Melker Karlsson

84

Sebastian Nilsson

 

 

 

 

 

FORWARDS

9

Jonas Blidby

11

Erik Åhlén

14

Jesper Johansson

19

Simon Stark

21

Gustaf Berling

60

Martin Pärna

71

Lucas Nielsen

72

Marcus Borgh

73

Erik Borg

96

Niklas Bunnstedt

97

Meleker Iversen

13

Björn Hjärpe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRÄNARE

 

Fredrik Johansson

 

Anton Beide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SERIEMATCH HAMMERS - NYBRO 4-3 (0-3 1-0 2-0 0-0 1-0)

Så var det åter dax för en tuff match mot ett av toplagen i serien. Nämligen Nybro. Ett lag som Hammers brukar ha problem med. Det började dessutom inte bra. 0-3 efter första perioden och det märktes att killarna var kvar i omklädningsrummet bokstavligen. Men en scenförändring skedde i 2:a, då killarna var betydligt hetare. Men mer än ett reduceringsmål blev det inte. Det var Jesper som satte den. Utan det kom i sista perioden då HH gjorde två mål genom Hjärpe och Erik Borg. och Nybro var verkligen nere för räkning. Sudden slutade mållöst. Men Nybro hade pp där, men kunde inte få in trissan i målet. Så det blev straffavgörande igen. Nybro satte första och Hammers missade sin. Sen tog Ohre deras andra och Sebastian Nilsson sattesin. Adam tog även andra och så kunde Martin Pärna sätta sin och HH hade vunnit och inkasserat två pinnar.