Tyringe januari 2017

 

 

HALMSTAD HAMMERS 2016-2017

Halmstad Hammers är stadens hockeylag nr1. De spelar i Div 1 F sedan några år tillbaka. Jag har följt detta lag sedan begynnelsen, dvd. då de startade om med nytt namn. nya dräkter och vandringen från Div 4 upp till Allsvenskan. Det var när min son spelade med team 88, som mitt stora intresse började. Efter några säsongen i näst högsta serien tog det tyvärr slut och HH degraderades till Div 3 igen. Detta pga ekonomiska problem. Men sedan så gick man åter upp till ettan. Det är en hel del spelare som passerat genom åren och det har varit härliga och spännande stunder i Valhall, eller som den nu heter: Halmstad Arena. Det har blivit en del bilder från åren. Dock inte från Allsvenskan, då jag inte plåtade digitalt på den tiden, utan på senare år.

 

HALMSTAD HAMMERS 2016- 17

 

Truppen idag:

Målvakter

Elias Axelsson Svensson

Oliver Eriksson

 

Backar:

Filip Brahm

Kim Roussakoff

Alexander Wadlund

Kim Jonsson

Joel Werner

Ludvig Larsson

Sebastian Bollue

Anton Avehag

Alexander Ossipov

Forwards:

Marcus Borgh

Björn Hjärpe

Joakim Persson

Jacob Strandberg

Jonas Blidby

Erik Borg

Viktor Svensson

Niklas Bunnstedt

Jesper Johansson

Alexei Sibirtsev

Martin Pärna

 

 

 

Tränare:

Fredrik Johansson

Anton Beide

Sports Manager

Niklas Söderström

 

ARKIVET

 

LÄNKAR

 

 

Nästa match:

 

Tranås borta 5 - 2

 

Kristianstad hemma 1 - 3

 

Helsingborg borta 2 - 4

 

 

HAMMERS - TYRINGE 2 - 0 ( 0-0 1-0 1-0 )

Kvällens match blev en jämn och oviss match. Första perioden slutade 0-0 och det blev bara ett mål i andra, då genom HH. Victor Svensson nätade efter pass från junioren Melker Iversen Länge väntade man på att Tyringe skulle kvittera, men Elias i kassen ville annat och stod för en helgjuten insats. När så skåningarna plockade målvakten i sista, så kunde Björn Hjärpe sätta tvåan i tom kasse. De båda juniorerna, nyss nämnde Melker och Tim Both'en gjorde bra insatser i A-lagströjan.

 

 

Hammers blev 4:a i Fortsättningsserien och har därmed klarat Div 1 kontraktet till nästa säsong. Det blir Mörrum och Olofström som kvalar tillsammans med Tyringe, Alvesta, Bäcken och Hanhals.