ALLETTAN  Södra

Välkommen till 2023/ 2024

TRUPPEN 2023- 2024

Hammers - Strömsbro  4 - 0 (0-0 2-0 2-0)

Första matchen i slutspelet var mot Strömsbro, bekant från förra säsongen. Då var det de som valde Hammers i kvartsfinalspelet. Då vann HH med 3-1 i matcher.

Kvällens match blev en bra match, där killarna var på G och spelade taktiskt bra. Inte att förglömma Creepy i målet, som gjorde en helgjuten insats. Visst saknades Robin Dahse. Även William Berg och Hampus Johansson saknades. Efter en målläs period så kunde HH spräcka nollan i andra och dessutom göra ett mål till. I tredje perioden så utökade man till 3-0 och satte 4:an i tom bur i slutminuten.

Hammers - Strömsbro  0 - 1 (0-0 0-0 0-1)

Dagen efter så var det dax igen. Men denna kväll var inget sig likt. Efter två målläsa perioder så kunde Strömsbro göra matchens enda mål och därmed kvittera till 1-1 i matcher. Hammers spelade håglöst och hade ingen glöd alls, bortsett från lite i början av första perioden. Gästerna försvarade sig då bra och kämpade verkligen som ett lag.

Därmed blir det två matcher uppe i Gävle. Då får vi se om detta var sista matchen för säsongen, eller en avgörande match på onsdag eller om det är semifinal som väntar.